Disponibilitat de dades

En aquesta secció trobaràs consultes que han realitzat els usuaris sobre dades que encara no estan disponibles en el Catàleg de dades. Les consultes rebudes són assignades a l'organisme competent en la matèria i l'organisme serà el responsable de donar resposta a la consulta i indicar l'estat de tramitació en què es troba.

Important: aquest canal té com a objectiu comunicar les sol·licituds de dades dels reusuaris a l’Administració per tal d’ajudar a avançar en les iniciatives de dades obertes llançades. En cap cas substituirà el procediment de tramitació de sol·licituds de reutilització previst a l'article 10 de la Llei 37/2007, que estarà a disposició dels usuaris a través de la seu electrònica de cada òrgan administratiu.

Organismes responsables

Ordena per:

Important: aquest canal té com a objectiu comunicar les sol·licituds de dades dels reusuaris a l’Administració per tal d’ajudar a avançar en les iniciatives de dades obertes llançades. En cap cas substituirà el procediment de tramitació de sol·licituds de reutilització previst a l'article 10 de la Llei 37/2007, que estarà a disposició dels usuaris a través de la seu electrònica de cada òrgan administratiu.